Komentara: 5
Pregleda: 3160

Akcija: "Domaćinstva bez duvanskog dima"

29.01.2013. u 15:40h
Izvor: RTV Yueco
Akcija: "Domaćinstva bez duvanskog dima"

Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Subotica u povodu obeležavanja 31. januara- Nacionalnog dana bez duvanskog dima organizuje niz aktivnosti u saradnji sa Domom zdravlja, Apotekom i Crvenim krstom. U četvrtak će u „Trgoprometu 024“ od 9-12 časova biti sprovedena akcija pod nazivom :„Sigurno okruženje za našu decu: 100% bez duvanskog dima“.

Tokom ove akcije sugrađanima će moći besplatno da izmere krvni pritisak, šećer i masnoće u krvi, meriće se koncentracija ugljen-monoksida u izdahnutom vazduhu i deliće se saveti o prevenciji pušenja, kao i saveti o načinu odvikavanja od pušenja. U petak će biti održana tribina „Sadržaj cigarete“ za učenike osnovne škole „Petefi Šandor“ u Bačkim vinogradima.

U nedelju od 15-17 časova na Gradskom klizalištu će biti sprovedena akcija „Dobar izbor: domaćinstva bez duvanskog dima“. U Zavodu su danas podeljene nagrade najboljim subotičkim osnovcima za likovne radove na temu „Domaćinstva bez duvanskog dima“.

Slogan ovogodišnjeg Dana bez duvanskog dima je „Domaćinstva bez duvanskog dima“.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3160

Povezana vest

Povezane teme

zavod za javno zdravlje

duvanski dim

dan bez duvanskog dima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.