Komentara: 1
Pregleda: 3977

Akademija Oxford spremna za početak školske godine

28.08.2017. u 00:00h
Izvor: PR tekst
Akademija Oxford u Subotici je za početak školske godine pripremila pohađanje kurseva engleskog i nemačkog jezika, za decu predškolskog i školskog uzrasta. Decu možete prijaviti do 30. avgusta, a za osnovce koji nisu pohađali kurs u promotivnom periodu tokom maja i juna, prvi mesec je besplatan.
Akademija Oxford spremna za početak školske godine

Kurs željenog jezika počeće uporedno sa školskom godinom, odnosno 2. septembra i trajaće do juna, a organizovan je tako da tokom 10 meseci prati nastavu koja se odvija u školi. Časovi u trajanju od dva sata, održavaće se jednom nedeljno i to subotom, kako bi deca pohađanje kursa što bolje mogla uskladiti sa obavezama koje preko nedelje imaju u školi.

Kako će se nastava odvijati objasnila je Dijana Babić, koordinatorka programa školice za osnovce.

- Kurs engleskog jezika odvija se po Cambridge programu, te pri nastavi koristimo Cambridge literaturu. Po završetku kursa, sledi polaganje za Cambridge sertifikat, što ulazi u cenu i ne zahteva dodatne troškove – rekla je Babić i dodala da cena na mesečnom nivou za kurs engleskog jezika iznosi 2.000 dinara, a za kurs nemačkog 1.800 dinara.

Deca će pohađati kurs u grupama po razredima, koje najviše mogu da broje 10 polaznika. Grupe su osmišljene tako da bi profesori, koji rade sa decom, mogli što više da im se posvete.

- Profesori će moći da im pomognu oko domaćih zadataka, i ukoliko imaju neki problem u školi ili ne razumeju neku lekciju, mogu da ih pitaju da im objasne gradivo – navela je Dijana Babić, istakavši da im je najvažnije da deca iz njihovih prostorija izađu puna znanja, zadovoljna i srećna.

Osim za decu, Akademija Oxford od septembra pokreće i nove grupe za pohađanje kurseva iz nemačkog, engleskog i mađarskog jezika za odrasle, a prijave su još uvek u toku. Kursevi se mogu pohađati u grupama, individualno ili online, tako da 90 minuta možete da učite sa drugim polaznicima, a možete biti i sami sa profesorom, dva puta nedeljno.

Akademija Oxford postoji u našem gradu od septembra 2014. godine, a glavna filijala, iz koje je sve poteklo, nalazi se u Jagodini. Veliki centri nalaze se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i u još dvadeset filijala.

Ova škola stranih jezika pruža mogućnost učenja više od 30 različitih jezika, uz pomoć najsavremenijih programa i metoda rada. Takođe, Akademija Oxford pruža i usluge prevođenja na svim stranim jezima, što pismenog sa overom sudskog tumača, bez overe sudskog tumača, tako i sve vrste usmenog prevođenja.

U Akademiji možete pohađati i kurseve stručnog osposobljavanja koji su veoma traženi. Najaktuelniji stručni kursevi su: zidar, zavarivač - sa atestom, barmen, baštovan, vodoinstalater, građevinski, limar, kamenorezac, grnčar, kuvar, poslastičar, pekar, mesar, stolar, konobar, automehaničar, autoelektričar, krojač, bravar, keramičar, moler, gerontodomaćica, gerontonegovateljica, časovničar, frizer, manikir, pedikir, maser, šminker, kurs za web dizajn, knjigovodstveni kurs, poslovni sekretar- asistent, daktilografski kurs i drugi.

Pored svega navedenog, Akademija Oxford ima i Školu računara. Ona je zvanični ECDL (European Computer Driving Licence) TEST CENTAR. Pored ECDL kursa, pri Školi računara su još mnogi drugi kursevi.

Posle završenog kursa, pored stečenog znanja, polaznici dobijaju diplomu i sertifikat. U samom srcu grada na adresi Korzo 1/4 na I spratu, čeka Vas uvek ljubazno osoblje, od koordinatora do profesora, čiji je primarni cilj širiti znanje, na način koji Vama odgovara, u vreme koje Vi zakažete, u opremljenim i ugodnim prostorijama za rad. Radno vreme Akademije je od 8 do 18 časova. Kontakt telefoni su: 024/555-622 i 069/30-80-622.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3977
Povezane teme
kursevi kursevi jezika akademija oxford
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.