Komentara: 9
Pregleda: 12340

Adrijana Lushezy: proleće-leto 2013

03.04.2013. u 03:27h
Subotička modna kreatorka, Adrijana Lushezy, koja se bavi izradom unikatnih haljina i nakita, predstavila je deo svoje nove kolekcije spring / summer 2013. Adrijana je saradnik MissYu kompanije, oficijalni je dizajner Vojvodine u izborima za Miss a sve češće je tražena kreatorka za haljine za maturu, venčanice i haljine za posebne prilike.
Adrijana Lushezy: proleće-leto 2013

Subotica je prostor sa veoma interesantnom energijom za osobe koje svoju kreativnost imaju potrebu da ispolje na neki poseban i određen način.

Mnogo talenata je Subotica dala i tu ne mislim samo na svet visoke mode već mnoge oblasti društvenih aktivnosti. Ja moju inspiraciju crpim najviše iz lepote multikulturalnosti sredine u kojoj živimo i neke moje potrebe da imamo neraskidivu vezu sa nekim mnogo bolje brendiranim lokacijama na svetskoj mapi. Ako je ta veza kroz modu to je onda jedan sigurno lep način da se povezujemo i sarađujemo sa svetom, da svet donosimo kod nas ali i da svetu pokažemo da možemo i smemo da se takmičimo.

Ovo je samo deo naše nove kolekcije na kojoj moji prijatelji, saradnici i ja radimo i nadam se da će se devojkama dopasti. – kaže Adrijana.

Adrijana Lushezy: proleće-leto 2013

Na pitanje šta je to što u našem gradu budi najviše pažnje i čime je njeno vreme najviše zaokupljeno Adrijana odgovara:

U našem poslu postoje stvari koje su izrazito sezonskog karaktera kao što su na primer haljine za mature ili venčanice. To je svakako nešto što će u narednim nedeljama biti primarna aktivnost s obzirom na jako veliki broj zahteva koji smo dobili da damo svoj predlog maturanticama i devojkama koje će izgovoriti svoje sudbonosno „Da“. Međutim mi tokom cele godine radimo na savetovanju i dizajniranju modela za posebne prilike i za naše stalne klijente koji žele da imaju neko novo parče garderobe sa „Lushezy“ markom na sebi.

Adrijana Lushezy: proleće-leto 2013Kako izgleda sama saradnja sa Vama?

Saradnja je u principu vrlo jednostavna. Bilo ko, ko želi novu haljinu, venčanicu, nakit ili unikatno parče garderobe može da nam se obrati i potpuno besplatno dobije savete vezano za ideju koju ima. Saveti se tiču pre svega naše procene da li je taj model pogodan za konstrukciju u skladu sa figurom klijenta, kako možemo da naglasimo ili sakrijemo pojedine delove tela i slično. Pored toga prvi razgovor sa nama počinje često i sa tim da nekoj dami treba haljina i to je sve što trenutno imamo na stolu. U tom slučaju mi iznosimo naše ideje za ono što mislimo da bi joj dobro stajalo, vezano za boje i materijali i zajednički skiciramo od praznog papira unikatan model u kojem će se naša dama osećati savršeno. Na primer mi jako dobro poznajemo koliko je ženama važan momenat kada se udaju i koliko je neophodno da sve bude savršeno pa i venčanica.

Rad na izradi venčanice zahteva jako predan pristup i dosta energije ali dok naš klijent ne kaže to je to pred ogledalom mi smo tu da ispunimo sva očekivanja. Isto je i za haljine za mature jer u svojim godinama svaka devojka želi da blista na maturi i to naravno mnogo zavisi od usklađenosti modela koji nosi sa njenom harizmom, figurom, energijom i karakterom. Mi koji radimo na brendu „Lushezy“ u potpunosti razumemo i ekonomski momenat u našoj zemlji i pre svega gradu, tako da je u fazi dogovaranja i savetovanja dok razgledamo neke fotografije i snimke, jako važno da možemo da predočimo cene materijala, kompleksnost izrade modela, naše mogućnosti da nabavimo pojedine materijale kojih nema baš kod svakog dobavljača i tako dalje. Ne želimo da ograničen budžet bude taj koji će sprečiti neku damu da ima savršen model sa kojim će biti zadovoljna bez obzira da li je prilika udaja, matura ili nešto treće. I to je ono na šta smo ponosni jer uvek uspemo da nađemo zajedničko rešenje.

Kako mogu da Vas kontaktiraju dame za neki savet ili možda saradnju sa Vama?

Naši kontakti su generalno uvek dostupni. Broj kancelarije je 069/756-126, e-mail adresa je adrijanalushezy@yahoo.com. Pored toga dostupni smo i na facebook društvenoj mreži gde naša zvanična stranica ima preko 5000 prijatelja. U nastavku pogledajte povezani album sa 44 fotografije.

Kolekcija: Spring / Summer 2013 by Adrijana Lushezy
Photo by: CT
Make up by: Marijana Oravec
Hair dressers: Maja Kovač, Nataša Dulić – Showroom
Models: Maja Kiki Anišić, Katarina Oravec, Jelena Vrhovac

Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro Adrijana Lushezy - Spring Summer 2013 intro
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 12340
Povezane teme

modna revija

Adrijana Lušezi

modna kolekcija

haljine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.