Komentara: 0
Pregleda: 2218

50 godina AIESEC-a u Subotici

17.03.2011. u 14:41h
Izvor: RTV Yueco
50 godina AIESEC-a u Subotici

Lokalna kancelarija studentske organizacija AIESEC u Subotici u subotu proslavlja pola veka rada i postojanja. Postoji u 110 zemalja sveta i na preko 1700 univerziteta. članovima organizacije se pruža mogućnost da rade na projektima različitih vrsta i učestvuju u programima razmene studenata i tako sa svojim kolegama širom sveta razmenjuju iskustvu.

Putem organizacije Aiesek studenti treće i četvrte godine studija imaju mogućnost da idu na praksu u nekoj od kompanija sa kojima studentska organizacija sarađuje. Hoze Morales iz Brazila došao je na tri meseca u Suboticu, ali će svoj boravak da produži za još godinu dana, jer mu se dopada naša zemlja.

Lokalna kancelarija u Subotici ima 40 članova, koji su podeljeni u četiri tima koja rade na projektima “Reciklirajmo zajedno” i “Nauči da promeniš budućnost”. Aisek preko prakse obuhvata oblast ekonomije i menadžmenta, infomacionih tehnologija i slično.

Rad lokalne kancelarije u Subotici od početka osnivanja prati i Ekonomski fakultet i studentska organizacija je svega godinu dana mlađa od fakulteta. Kroz organizaciju je prošlo više hiljada studenata. U subotu u 19 časova studentska organizacija će da proslavi 50.godina postojanja i rada u Hotelu “Patria”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2218
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.