Komentara: 4
Pregleda: 4045

5.000 gledalaca u proteklih mesec dana u bioskopu "Eurocinema"

30.12.2013. u 20:59h
Izvor: RTV Yueco
Bioskop „Eurocinema“ u proteklih mesec dana posetilo je 5000 gledalaca što predstavlja rekord po brojnosti publike koja subotičke bioskope posećuje veoma malo. Otkako su u „Eurocinemi“ na Otvorenom univerzitetu počeli da se prikazuju svetski filmski hitovi u 3D tehnologiji, za pojedine projekcije tražila se karta više. Subotičani su prezadovoljni što više ne moraju da putuju u druge gradove kako bi doživeli kompletan filmski ugođaj.
5.000 gledalaca u proteklih mesec dana u bioskopu "Eurocinema"

Od kako su pre mesec dana u bioskopu „Eurocinema“ počele 3D projekcije filmova, publika je pohrlila u bioskop. Za neke filmove, poput posledenjeg nastavka „Hobita“ tražena je karta više, a po rečima urednika programa ovog bioskopa, karte za ovaj filmski hit su rezervisane unapred. Subotičani sa kojima smo razgovarali u proteklih mesec dana pogledali su i po nekoliko fimova.

Bioskop „Eurocinema“ na Otvorenom univerzitetu od početka oktobra počeo je sa emitovanjem digitalnih projekcija filmova, a od pre mesec dana počele su i 3D projekcije uz najkvalitetniji zvuk. Po rečima urednika programa bioskopa „Eurocinema“, Petra Mitrića, ne prodaje nova oprema ulaznice, već filmovi, pa su tako Subotičani najviše bili zainteresovani za drugi nastavaka Džeksonovog „Hobita“ koji je u Subotici prikazan pre američke premijere i za Diznijevo „Zaleđeno kraljevstvo“.

5.000 gledalaca u proteklih mesec dana u bioskopu "Eurocinema"

najmlađi posetioci bioskopa Eurocinema

Poslednje projekcije filmova u bioskopu „Eurocinema“ u ovoj godini biće danas, a bioskop će ponovo početi da radi 3. januara kada će na repertoaru od 11 časova ponovo biti „Zaleđeno kraljevstvo“ na zahtev publike. Od 17 časova prikazivaće se dokumentarni film „Safari u Africi“, a od 19 „Pozicija deteta“ film koji je osvojio Zlatnog medveda u Berlinu, dok će od 21 čas igrati novi Skorsezeov film „Vuk sa Vol strita“ sa Leonardom di Kaprijom. Zbog velikog interesovanja publike, 7. i 8. januara od 19 časova ponovo će biti prikazan „Hobit“. Cena ulaznica za 3D projekcije od januara će biti 350 dinara.

Kompletan repertoar bioskopa Eurocinema možete videti na ovom linku:
www.openunsubotica.rs/kultura-bioskop.html

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4045
Povezane teme

bioskop Eurocinema

3d bioskop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.