Komentara: 0
Pregleda: 2404

43. godine Radio Subotice

08.11.2011. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
43. godine Radio Subotice

Radio Subotica 28. novembra obeležava 43 godine postojanja i tim povodom organizuje program kako zabavnog, tako i humanitarnog karaktera. Povodom obeležavanja 43. godišnjice postojanja, radio Subotica će zajedno sa Centarom za socijalni rad organizovati prikupljanje sredstava za novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja, dok će u nedelju 13. novembra biti održan koncert Vojvođanskog sinfonijskog orkestra u Velikoj većnici gradske kuće.

Iako se Radio Subotica, kao i mnoge druge medijske kuće susretala sa mnogim nedaćama, prema rečima direktora, zahvaljujući zaposlenima, ali i lokalnoj samoupravi koja redovno isplaćuje svoje obaveze prema ovoj medijskoj kući, radio opstaje i dan danas. Zaposleni u ovoj medijskoj kući sa neizvesnošću očekuju i privataizaciju koja im verovatno sledi, ali je uspešno odlažu već nekoliko godina.

Radio Subotica organizovala je zajedno sa Centrom za socijalni rad humanitarnu kaciju za 140 dece koja žive u hraniteljskim porodicama. Sto jedno dete koje pohađa osnovnu školi i tridesetdevetoro dece predškolskog uzrasta dobiće novogodišnje paketiće, zahvaljujući donacijama subotičkih preduzeća.

A nakon dve godine pauze gostovanja u Subotici, Vojvođanski simfonijski orkestar, u nedelju 13. novembra u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 20 časova, održaće gala koncert.

Karte za koncert ne mogu da se nađu u prodaji, nego mogu da se dobiju isključivo putem radio talasa Radio Subotice. S obzirom na to da je već polovina karata podeljeno, ukoliko želite da uživate u koncertu, slušajte radio Suboticu i saznajte kako doći do ono malo karata što je još ostalo.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2404
Povezane teme

Humanitarna akcija

Radio Subotica

Toni Bedalov

centar za socijalni rad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.