Komentara: 14
Pregleda: 4364

4. Mini Jugoslavija u problemima

16.04.2014. u 17:18h
Izvor: RTV Yueco
Predsednik Pokreta „4. Mini Jugoslavija“, Blaško Gabrić zbog nemogućnosti održavanja prostora Mini Jugoslavije koja se nalazi u parku od 3 hektara, ponudio je Gradu da preuzme ovaj prostor.
4. Mini Jugoslavija u problemima

Gabrić je istakao da se u dvanaestoj godini postojanja Mini Jugoslavija nalazi u najtežem položaju do sada jer on lično više nema finasijskih sredstava da ulaže u prostor, a sve je manje i volontera koji se odazivaju na radne akcije tokom kojih se Mini Jugoslavija uređivala, za tradicionalni susret građana Mini Jugoslavije 2. maja.

Budući da je ovaj prostor u poslednje vreme na meti lopova koji uništavaju table i odnose šta god mogu iz parka, Gabrić je istakao da će i ove godine okupljanja u Mini Jugoslaviji biti, ali ukoliko ne dobije pomoć, u nesređenom prostoru.

Gabrić smatra da park od 3 hektara i istoriju koju taj prostor čuva Grad može iskoristiti višestruko, ali još uvek nije dobio odgovor od gradonačelnika o tome da li je Grad zainteresovan za preuzimanje „4. Mini Jugoslavije“.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 14
Pregleda: 4364

Povezana vest

Povezane teme

mini jugoslavija

Blaško Gabrić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.