• Pregleda: 2648

37 medalja i državni rekord za plivače Spartaka na mitingu u Sloveniji

Proteklog vikenda plivači Spartaka su nastupili na Međunarodnom plivačkom mitingu “Start 2013″ u Kranju uz učešće velikog broja takmičara iz Italije, Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Plivači spartaka su osvojili 37 medalja i oboren je državni rekord u kategoriji dečaka do 12 godina.
37 medalja i državni rekord za plivače Spartaka na mitingu u Sloveniji

Ovog puta Plivački klub “Spartak” je predstavljala ekspedicija od 42 plivača i plivačice. Osvojeno je ukupno 37 meedalja, dok je Novak Savić ponovo oborio rekord Srbije za dečake do 12 godina u disciplini 50m slobodno (rekord je za sada nezvaničan dok ne stigne potvrda od strane kancelarije PSS) i on sada iznosi 26.49.

Osvajači medalja u Kranju kod devojčica su: Šoštarec Milica (bronzana), Kujundžić Iva (zlatna i dve srebrne), Zubelić Anja (zlatna i srebrna), Ladocki Ana Judit (zlatna i dve srebrne), Skenderović Tea (dve bronzane), Evetović Sara (bronzana), Čajkaš Petra (srebrna), Horvat Laura (bronzana), Kekenj Žanet (bronzana), Bajusz Petra (bronzana).

Kod dečaka osvajači medalja su: Barna Andrej (tri zlatne), Savić Novak (zlatna i srebrna), Hajagoš Adriel (tri zlatne), Radanović Nemanja (srebrna), Kaloserović Jovan (bronzana), Mamužić Darko (dve bronzane), Šehovac Mihajlo (zlatna i srebrna), Morača Aleksandar (bronzana), Hunjadi Filip (zlatna i srebrna), Lipaić Filip (bronzana), Hunjadi David (srebrna i bronzana), Fermanović Borislav (srebrna)

Izvor: Plivački klub "Spartak"

povezane teme

1
Suboticanin Odgovori
Sve cestitke deci,roditeljima i trenerima Plivackog kluba Spartak.Vas rad i trud je za ponos ovom gradu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.