Komentara: 5
Pregleda: 7119

3 inkubatora za subotičku bolnicu u sklopu akcije "Bitka za bebe"

18.11.2011. u 00:14h
Izvor: Subotica.com
3 inkubatora za subotičku bolnicu u sklopu akcije "Bitka za bebe"
Subotičane je pre par dana obradovala vest da su "Vojvodinašume" izdvojile određena sredstva za nabavku inkubatora za bebe, između ostalih, i za subotičku bolnicu.

U nastavku humanitarne akcije "bitka za bebe" u kojoj su se angažovali i mnogi pojedinci, udruženja i preduzetnici iz Subotice, večeras je u MG klubu održana humanitarna aukcija dečjih radova. Sredstva prikupljena večeras (oko 30.000 din), ulaze u ukupnu sumu novca čija svota se približava iznosu potrebnom za nabavku inkubatora za bebe za subotičku bolnicu. Fotografije možete videti na linku: Humanitarna aukcija dečijih radova - bitka za bebe

Treći inkubator za našu bolnicu biće obezbeđen zahvaljujući sredstvima jednog subotičkog privatnog preduzeća, a čiju želju za anonimnom donacijom poštujemo i u ime svih građana Subotice mu se i zahvaljujemo.
Bitka za bebe - Subotica
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7119

Povezana vest

Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

bitka za bebe

inkubator

inkubatori za bebe

donacije za subotičku bolnicu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.