Komentara: 0
Pregleda: 4424

2. konferencija Oracle Grupe Korisnika Srbije – SrOUG

21.05.2010. u 22:43h
Izvor: E-novine

Druga konferencija Oracle Grupe Korisnika Srbije - SrOUG održaće se od 26.maja - 28.maja 2010. godine u hotelu Galleria u Subotici. Godišnja SrOUG konferencija okupiće veliki broj informatičkih stručnjaka i menadžera iz Srbije i inostranstva. Na konferenciji će se, na preko 50 događanja, izložiti novosti kako u Oracle zajednici tako i u celokupnom informatičko-poslovnom okruženju.

Konferencija ima stručni, poslovni i izložbeno-sajamski deo, kao i zabavni deo. Razmena iskustava između krajnjih korisnika i zainteresovanih partnera / konsultanata će biti preko: prijavljenih radova iz: baza podataka i tehnologije, poslovne inteligencije, sopstvenog razvoja aplikacija (java, forms, ...), prilagođavanja eBS-a uslovima poslovanja kod nas, specijalizovanih sistema (GIS, DMS), Primavere i strateških opredeljenja, prezentacija sponzora i manje formalnih, ličnih razgovora.

Prvo veče je namenjeno otvaranju skupa i plenarno-strateškim predavanjima - Oracle i Gartner.

Drugi dan, četvrtak, nam donosi mnoštvo iskustava krajnjih korisnika u rešavanju svakodnevnih poslovnih problema. Osnovne celine su: razvoj aplikativnih rešenja bilo samostalno bilo uz partnersku pomoć, implementacija gotovih Oracle rešenja i nezaobilazna Oracle baza podataka sa dokazanim ekspertima iz te oblasti.

Treći dan, petak, donosi:

  • puno novih iskustava i rasprava na temu poslovne inteligencije i upravljanja strateškim performansama organizacije;
  • zanimljivu DBA „bitku" - U ovoj interaktivnoj sesiji će vam, iz prve ruke, dvojica DBA specijalista prikazati tradicionalan i novi način administracije, podvlačeći prednosti i slabosti. Nova generacija DBA (DBA 2.0) će imati veću stratešku ulogu u održavanju sve većeg broja složenih i za poslovnanje kritičnih baza podataka;
  • prikaz AppEx-a - Oracle-ovog besplatnog alata i baze za razvoj web aplikacija
Izvor: E-novine
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4424
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.