• Pregleda: 5299

2 nova terena u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

2 nova terena u OŠ Jovan Jovanović Zmaj

Pokrajinski sekretar za omladinu I sport Modest Dulić, gradonačelnik Subotice Saša Vučinić I član gradskog resora za sport I omladinu Nemanja Simović obišli su danas radove u osnovnoj školi Jovana Jovanović Zmaj gde je u toku sanacija otvorenog terena.Projekat je vredan 6 miliona dinara a završetak radova I svečano otvaranje planirano je za nedelju dana.

Osnovna škola Jovan Jovanović Zmaj posle rekonstrukcije svlačionica dobiće I dva nova terena sa tartan podlogom.Udruženim sredstvima pokrajine I grada Subotice u vrednosti od 6 miliona dinara u toku su finalni radovi na sanaciji dva pomenuta otvorena terena.Ovim će se značajno poboljšati uslovi za nastavu fizičkog vaspitanja, a I stanovnici Radijalca I drugih mesnih zajednica moćiće da u svoje slobodno vreme koriste ove trene.Završetak radova očekuje se za sedam do deset dana.Ovo je deseti teren sa tartan podlogom koji je izgrađen na teritoriji grada Subotice.

Ovo je nastavak projekta koji je započet 2007. godine I do sada je uloženo preko 350 miliona dinara za ovakve I slične projekte.Cilj je da se u svim naselejnim mestima gde postoje mogućnosti za to da se osposobi, sanira, adaptira I izgradi teren da bi se građanima omogućilo da svoje slobodno vreme provode na lepim I uređenim sportskim obejktima.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Alo Bing? Odgovori
Gradonacelnik nam sve zaokruzeniji, mogao bi malo da koristi ove terene sto otvara svaki drugi dan! Brinemo za zadravlje naseg vodje! :D
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.