Komentara: 0
Pregleda: 3442

19. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" od 6. septembra

01.09.2012. u 15:59h
19. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" od 6. septembra

Tradicionalno po 19. put u našem gradu održaće se memorijalni fudbalski turnir pod nazivom "Stevan Ćele Vilotić" u čast istoimenog legendarnog trenera mlađih kategorija. Poslednji turnir u kojem su učestvovali omladinci Mađarske, Crne Gore, Ukrajine i Srbije trijumfalno je završio domačin sa dve pobede i jednim nerešenim rezultatom.

Što se tiče prošlogodišnjeg turnira za najboljeg golmana izabran je Filip Pajović, za najboljeg fudbalera Srđan Mijailović, prvotimac Crvene zvezde, za najboljeg strelca proglašen je takođe igrač iz Srbije Ivan Dragićević. Za najtalentovanijeg fudbalera izabran je sadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković, dok je nabolji trener, selektor naše reprezentacije Zoran Marić. Priznanje za fer plej ekipu pripalo je reprezentaciji Crne Gore.

19. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" od 6. septembra

Za razliku od prethodnih godina kada je učestvovao ukupno četiri reprezentacije, od ove godine na turniru će učestvovati čak šest reprezentacija a one su: Izrael, Mađarska, Crna Gora, Ukrajina, Belgija i naravno domaćin reprezentacija Srbije.

Turnir se igra u znak sećanja na legendarnog fudbalskog trenera mlađih kategorija Stevana Vilotića, koji je ostavio značaj trag u vaspitanju i treniranju generacija srpskih i jugoslovenskih fudbalera.

Prvo kolo igra se na stadionima u Subotici (Gradski stadion i stadion FK Bačka 1901) od 17 časova. Već sledeće kolo će se igrati i u mestima van Subotice kao što su Kanjiža, Senta, Bačka topola i Kula.

Poslednji dan turnira je u ponedeljak, 11. septembra kada je planirano odigravanje finalne utakmice turnira (17 časova).

Kada bude objavljen raspored po danima obavestićemo zainteresovane ljubitelje fudbala.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3442
Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.