Komentara: 0
Pregleda: 2594

Srbija osvojila Ćeletov memorijal

06.09.2011. u 02:09h
Izvor: RTV Yueco
Srbija osvojila Ćeletov memorijal

Fudbalska omladinska reprezentacija Srbije pobednik je 18 međunarodnog memorijalnog turnira “Stevan Ćele Vilotić” I time odbranila trofej osvojen prošle godine.Izabranici Zorana Marića već u drugom kolu osigurali su trofej, pa je utakmica kraj Somborske kapije sa vršnjacima iz Ukrajine bila šansa da igrači koji su imali manju minutažu dobiju svoju šansu.Iako utakmica nije ima nikakvog značaja osim konačnog poretka u grupi, protekla je u velikoj borbi a viđena su I tri crvena kartona. Međutim utakmica je završena bez golova 0:0.

Što se tiče druge utakmice koja je igrana na Gradskom stadionu reprezentacije Crne Gore I Mađarske odigrale su nerešeno 2:2.Srbija je tako osvojila četvrti put za redom ovaj prestižni memorijal.Što se tiče pojedinačnih nagrada, za najboljeg golmana izabran je Filip Pajović, za najboljeg fudbalera Srđan Mijailović, za najboljeg strelca proglašen je takođe igrač iz Srbije Ivan Dragićević.Za najtalentovanijeg fudbalera izabran je Lazar Marković, dok je nabolji trener, selektor naše reprezentacije Zoran Marić.

Priznanje za fer plej ekipu pripalo je reprezentaciji Crne Gore.Pobednički pehar našoj reprezentaciji uručio je direktor mlađih selekcija fudbalskog saveza Srbije Mitar Mrkela.

Na kraju tabela izgleda ovako:

1. Srbija 2-1-0 5:1 7
2. Mađarska 1-1-1 4:4 4
3. Crna Gora 1-1-1 6:7 4
4. Ukrajina 0-1-2 2:5 1

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2594
Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.