Komentara: 1
Pregleda: 2920

18.000 gledalaca u bioskopu "Lifka"

25.02.2013. u 19:35h
Izvor: RTV Yueco
U Art bioskopu "Aleksandar Lifka", u toku 2012. godine, zabeležna je rekordna posećenost od 18 hiljada gledalaca. Za prva dva meseca, ove godine, u filmovima koje prikazuju u ovom bioskopu, uživalo je preko 1700 Subotičana.
18.000 gledalaca u bioskopu "Lifka"

Bioskop "Radnički", "Zvezda" bioskop, "Jadran" i "Lifka". Od nekadašnja 4 dobro poznata bioskopa u Subotici, na teritoriji našeg grada ostao je samo jedan: Art bioskop "Aleksandar Lifka". Neki od naših sugrađana sa kojima smo razgovarali, ne sećaju se kada su poslednji put bili u bioskopu.

Jedini bioskop na teritoriji grada Subotice koji prikazuje komercijalne filmove je Art bioskop "Aleksandar Lifka". Direktorka ovog bioskopa kaže da Subotičani vole bioskop i da su, iako imaju priliku da "skinu" filmove sa interneta, ostali verni odlasku u bioskopu. U toku prethodne godine, zabeležena je rekordna posećenost od 18 hiljada gledalaca.

Za prva dva meseca ove godine, u filmovima koji se prikazuju u Art bioskopu "Aleksandar Lifka" je uživalo preko 1700 Subotičana. Kapacitet bioskopske sale je 66 mesta. Pored komercijalnih filmova američke produkcije, u ovom bioskopu su ponosni na projekcije i domaćih, pa čak i Subotičkih autora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2920
Povezane teme

Art Bioskop Lifka

bioskop Lifka Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.