Komentara: 0
Pregleda: 3175

109 miliona za ekološke projekte u Subotici

14.10.2011. u 13:00h
Izvor: RTV
109 miliona za ekološke projekte u Subotici

Predstavnici Subotice i Fonda za zaštitu životne sredine Srbije potpisaće pet ugovora o sufinansiranju ekoloških projekata u Subotici, ukupne vrednosti više od 109 miliona dinara.

Kako je najavilo ministarstvo za zaštitu životne sredine, ugovore će potpisati direktorka Fonda Željka Jurakić i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Reč je o ugovorima o rekultivaciji devastiranih i ozelenjavanju nekultivisanih površina, o postavljanju podzemnih kontejnera za odvajanje otpada i o podizanju i rekonstrukciji vetrozaštitnih pojaseva.

Biće potpisani i ugovori o sufinansiranju izrade projektne dokumentacije za izgradnju i uređenje sistema upravljanja otpadom za subotički region i izrade regionalnog plana upravljanja otpadom za Suboticu.

Najavljeno je prisustvo i ministra za životnu sredinu Olivera Dulića, koji će obići i radove na obilaznici oko Subotice na Koridoru 10.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3175
Povezane teme
Saša Vučinić ekološki projekti ekološki problemi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.