Komentara: 13
Pregleda: 5287

105. rođendan škole Majšanski put

21.03.2013. u 15:58h
Izvor: RTV City
Podelom zahvalnica i zanimljivim kulturnim i zabavnim programom koji su pripremili učenici škole, osnovna škola „Majšanski put“ proslavila je danas 105. rođendan.
105. rođendan škole Majšanski put

Osnovna škola „Majšanksi put“ sa više od 1.000 učenika i oko stotinu zaposlenih ubraja se u jednu od najvećih osnovnih škola na teritoriji grada. S obzirom da se nalazi u projektu Centra za talentovane učenike, u ovoj školi veliki značaj pridaju talentovanim učenicima, kojima svesrdno pomažu u prepoznavanju u afirmaciji.

U ovoj školi su ponosni što su za kratko vreme uspeli da renoviraju deo krovne konstrukcije koja je zastarela, nabave projektore i opreme učionice neophodnim sadržajima. U radu sa učenicima koriste se Interaktivne table koje predstavljaju sasvim nov način u radu prema planu i programu.

Jedan od problema koji najviše muči zaposlene u ovoj obrazovnoj ustanovi, a koji ponekad ugrožava i samo odvijanje nastave jeste problem sa dotrajalošću krova na jednoj od zgrada škole, koji je nedavno počeo da prokišnjava. Zahvaljujući lokalnoj samoupravi započeti su radovi na rekonstrukciji krovne konstrukcije. Ove godine u planu je i zamena prozora, kako bi se uštedelo tokom zimskih dana, ali i ozelenjavanje i uređenje školskog dvorišta.

Rođendan škole proslavljen je zabavnim kulturnim i zabavnim programom i podelom diploma i zahvalnica zaposlenima koji su dali svoj najveći doprinos u radu jedne od najvećih subotičkih osnovnih škola.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 5287
Povezane teme

osnovna škola majšanski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.