Komentara: 0
Pregleda: 2794

104 godine srednje ekonomske škole "Bosa Milićević"

23.09.2011. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
104 godine srednje  ekonomske škole "Bosa Milićević"

Ekonomska škola Bosa Milićević iz Subotice proslavila je 104 godine postojanja. Na dan škole, organizovano je Međunarodno takmičenje konobara i kuvara, na kom je učestvovalo 10 škola iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Učenici 10 škola, iz Srbije i inostranstva, učestvovali su na ovom takmičenju, koje je osim prestiža za kuvare i konobare, donelo pre svega razmenu iskustava.

Gostima iz Osijeka ovo je već treća poseta ekonomskoj školi u Subotici, i prema rečima jednog od profesora iz ugostiteljske škole, svaki put njihovi učenici vrate se kući sa nekim novim iskustvom, što je jedan od glavnih ciljeva ovakvih poseta.

Osim revijalnog takmičenja kuvara i konobara, održan je i sastanak direktora škola iz Osijeka, Segedina, Budimpešte, kao i ponekih Vojvođanskih gradova, a sastanku su prisustvovali i predstavnici ekonomskog fakulteta u Subotici.

Nakon što se završilo takmičenje u kuvanju kotlića, oni koji su bili najbliži vatri mogli su i da ga probaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2794
Povezane teme

ekonomska škola Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.