Komentara: 2
Pregleda: 2205

100 novih parkinga mesta ove godine

28.01.2011. u 14:41h
Izvor: RTV Yueco
100 novih parkinga mesta ove godine

Parking ove godine planira da uloži 33 miliona dinara u nove investicije. Za usavršavanje informacionog sistema i nabavku prateće opreme biće uloženo osam miliona dinara, za nova parkirališta 10, dok će se u saradnji sa gradom realizovati i projekat premeštanja “Autodepoa” na novu lokaciju i za tu namenu izdvojeno je 15 miliona dinara.

Zlata Maksimović iz Subotice svaki dan parkira svoj automobil u gradu zbog posla koji obavlja. Pošto se parkiranje naplaćuje trebalo bi da su parking prostori uvek čisti i uređeni. Smatra da kao u nekim gradovima ne bi trebalo da se naplaćuje parking subotom.

Kako bi se u potpunosti uveo red u parkiranju u gradu, već dugi niz godina planirana je izgradnja podzemne garaže. Projekti su gotovi i treba da se obezbedi novac za izgradnju.

U planu je izgradnja 100 novih parking mesta. Koje će to ulice biti odlučiće se u saradnji sa osnivačem, gradskom upravom. U Parkingu kažu da zbog novih parkirališta neće uništavati zelene površine i da ove godine planiraju akcije ozelenjavanja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2205
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.