Komentara: 1
Pregleda: 3974

10 godina SMB izgradnje

20.09.2010. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
10 godina SMB izgradnje

Preduzeće SMB izgradnja proslavilo je 10 godina postojanja. Rođendan je svečano obeležen u dvorištu ovog preduzeća, na kom su prisustovali takođe uspešni preduzetnici, kao i neki od čelnika grada. SMB izgradnja je prema rečima vlasnika još mlada firma, ali profesionalnost i kvalitetna radna snaga nikada ne izostaju, što potvrđuju i činjenice.

Ovo preduzeće je osvojilo sve oblasti građevine. Uvek su spremni da, kako oni kažu, teže ka rušenju prepreka i osvajanju novih zadataka. SMB izgradnja ima 150 zaposlenih lica, koji su za 10 godina iz gradili objekte na preko 250 000 km2, sa godišnjih prihodom od 20 miliona dinara.

SMB izgradnja radila je na visoko i nisko i hidro gradnji. Njihov rad vidi se na mnogim školama, tržnim centrima, halama, industrijskim objektima, sportskim terenima itd. Za izgradnju koriste najmoderniju tehnologiju i najsavremenije materijale.

Još jedan objekat u kome učestvuje SMB izgradnja jeste sporstki centar u Staroj Pazovi, na prostoru od 15 hektara. Sam objekat nalazi se na prostoru od 12 hiljada kvadratnih metara, a rok za završetak radova je novembar ove godine. U SMB-u kažu da će i ovaj rok ispoštovati.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3974
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.