• Pregleda: 1340

Vandalizam na igralištu u Dudovoj šumi

Ovim putem apelujem na nadležne da se organizuje popravka igrališta u Dudovoj šumi. Juče sam s detetom bila na igralištu i dočekala me je prilično potresna slika istog. Ograda na malom toboganu samo što nije otpala,a na velikom toboganu se neko iživljavao u bukvalnom smislu, te je isti ostao bez kompletne ograde i sa izlomljene tri stepenice, pa je kao takav potpuno neupotrebljiv i što je mnogo važnije krajnje nebezbedan za decu koja se tamo svakodnevno igraju! Nažalost slikala sam samo deo onoga što Vas tamo može dočekati.

8
Nikola [pre 5 dana i 2 časa] Odgovori
Možeš se igrati poslednje ekskurzije.
L21 [pre 3 dana i 11 časova]
Ahahahahahhaha legenda
Bg [pre 4 dana i 14 časova] Odgovori
Moje mišljenje je da se u svim parkićima postave video nadzor i reflektori koji u potpunosto ovetljavaju igrališta. Samnjice se glupiranje manijaka i punohormonskih tinejdžera koji svoju frustraciju iskaljuju na igralištima, kojih nema baš mnogo.
Juli [pre 4 dana i 5 časova]
Video nadzor! Bila sam svedok kako dečko 15-16 godina probija sa drvetom dečiji tobogan. Bio je u društvu još dva druga i devojke. Još su udarali pobaxali smeće i otišli. Ni sam reagovala jer su videli gde stanujem. Železničko naselje!
šta reći [pre 4 dana i 1 čas]
Sad je kasno za preodgoj.Generacije su stradale i izašle iz kuće bez osnovnog kućnog vaspitanja.Nemojmo se praviti da nevidimo.Samo treba da se okrenemo oko sebe i prihvatimo da je sad kasno za preodgoj.
Marie [pre 3 dana i 14 časova] Odgovori
Takođe, da se češće kosi (a ne jednom u tri meseca), da se postave još neke dodatne sprave i da se sipa novi pesak za najmlađe..
Olivia Bajor [pre 2 dana i 16 časova] Odgovori
A kad će se graditi parkove za pse?
Ili smo to već zaboravili?
Puramoca [pre 1 dan i 7 časova]
Obećanje ludom radovanje. Tartan staza predviđena za trkače je zakrčena kerovođama, biciklistima, šetačima "oslobodiocima" koji prepreče celu stazu u žaru blebetanja i ne sklanjaju se nikom. Još 100 godina nećemo naučiti da se ponašamo, to ni staro ni mlado ne zna reda.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.