Komentara: 5
Pregleda: 1700

Uništavanje mesta za odmor na Majdanu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
18. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

23.07.2020. - Pištaljka #9804 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

"Službena beleška komunalne milicije, koja se odnosi na oštećenje mobilijara parka za odmor kod jezera Majdan, Kelebija, prosleđena JP Vojvodinašume, ogranku Subotica, na nadležno postupanje."

Tekst pištaljke:

Oni koji obožavaju i znaju jezero Majdan na Kelebiji u šumi blizu Mađarske granice, jasno im je kako je to mesto divno i koliko smo se radovali kada su postavili stolove i klupe u šumarku iznad jezera.

Ipak, pre nekoliko dana i posle postavljanja neka omladina non stop uništava sve što je postavljeno dragocenim trudom zlatnih ruku Ludoškog visitor centra.

Gospođa koja tamo blizu živi mi je pisala da su zvali komunalce policiju i niko se ne odaziva, nikoga briga nije! Vema žalosna situacija jer ovaj prostor spada pod ZAŠTIĆENO PODRUČJE sa specijalnim odlikama drugog i trećeg reda. Uništavanju nikad kraja!

Predlagao sam da se postavi neka vrsta čuvara da nadgleda ovaj biser prirode, jer nema mnogo jezera oko Subotice koja su toliko čista i u idealnom okruženju šuma. Nebitno kako je nastala jer to što je nastalo treba da se očuva za uživanje mnogih ljudi koji bi navratili tamo. Ovako uskoro nastaje potpuni pustoš, sve nestaje zbog nebrige.

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.