Komentara: 7
Pregleda: 2553

Svačiji kontejner

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
16. jun 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

23.07.2020. - Pištaljka #9719 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica rprenosimo u nastavku.

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica kontejnere na pomenutoj lokaciji prazni najmanje dva puta nedeljno, međutim problem je u tome što su ti kontejneri, baš kao što u naslovu kažete, SVAČIJI. Kada se ti kontejneri zapremine V = 1,1 m³ NE BI NALAZI NA JAVNOJ POVRIŠINI , onda ne bi ni bilo ovog problema, bili bi samo VAŠI (mislimo vas stanara).

Jedino pravo rešenje je da se kontejneri koji su namenjeni Vašoj zgradi nalaze u zatvorenom ili ograđenom prostoru unutar ili pored zgrade. Inače, za svaku zgradu investitor je bio dužan da obezbedi, kako prostor, tako i dovoljan broj odgovarajućih posuda za komunalni čvrsti otpad, da bi objekat mogao da prođe TEHNIČKI PRIJEM i dobije UPOTREBNU DOZVOLU. U trenutku završetka gradnje, možda je Vaša zgrada i imala takvu namensku prostoriju, ali je u međuvremenu pretvorena u poslovni prostor, vešernicu, biciklanu…

Ovakav problem nemaju stanari čiji se kontejneri nalaze u zaključanim prostorijama unutar zgrada, kao pojedine zgrade u naselju Prozivka. Sve dok se ovaj SISITEMSKI problem ne bude rešio, biće ovakvih i sličnih situacija, ma koliko JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica često praznila te kontejnere ili povećavala njihov broj na pomenutoj lokaciji.

Tekst pištaljke:

Kritika upucena cistoci, znate da je ovde haos i da treba cesce da se odnosi, da li ovako treba grad da izgleda??

Sugrađanima kritika, kad vec dolazite iz raznih delova grada i bacate smece ovde, bar otvorite kontejner i ubacite unutra i nemojte puniti da preliva vec vec otvorite drugi. Hvala

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.