Komentara: 1
Pregleda: 453

Pretrpane kante za smeće u Dudovoj šumi

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
19. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

24.07.2020. - Pištaljka #9813 je zatvorena uz sledeći komentar:

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica park u Dudovoj šumi po usvojenom Programu održava tako što ima obavezu pražnjenja pomenutih đubrijera dva puta nedeljno, odnosno prečišćavanja parka svaki drugi dan.

Sa druge strane, neodgovorni građani te iste đubrijere pretrpavaju smećem kojem one nisu namenjene. Naime, u njih se bacaju ili pored njih odlažu prepune veće kese, džakovi, pa i kutije pune raznoraznog otpada, koji se, naravno, kada vetar duva raznosi po čitavom parku. Jedino zajedničkim naporom, kako naših radnika koji skupljaju sav taj otpad, tako i uz širu podršku građana, koji će voditi račina šta i gde bacaju, možemo učiniti da ovaj park lepše izgleda.

Tekst pištaljke:

Pošto je Dudova šuma u zadnje vreme puna ljudi, pogotovo mladih, dece, podrazumeva se da ima i puno smeća. Čistoća baš ne održava ovaj park, kante su prepune i smeće se gomila oko kanti. Smeća svugde i oko klupa jer smo mi vrlo neuredan narod i teško nam je otići do najbliže kante. Takodje se retko prazne kante u parku za pse pa već jako smrdi.

Moglo bi se malo više voditi računa o ovom parku jer ga mnogi koriste. Staviti još koju kantu za otpatke i staviti još klupa, jer ih je malo za toliku količinu ljudi. Nisu dopunili ni one koje su se slomile  zbog pada grana i drveća u zadnjih par godina.

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.