Komentara: 1
Pregleda: 1060

Prepunjeni kontejneri na Tokiju, svašta se baca pored

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
18. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

06.08.2020. - Pištaljka #9807 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Čistoća i zelenilo":

Na pomenutoj lokaciji kontejnere praznimo najmanje dva puta sedmično.

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica ne može da utiče na to šta pojedini neodgovorni građani ubacuju u male kontejnere zapremine 1,1 m3 koji se nalaze na pomenutoj adresi.

Napominjemo da se svi ti kontejneri nalaze unutar zgrada u posebnim prostorijama ili bar ograđenim delovima dvorišta, stanari koji bi u njih odlagali smeće ne bi imali ovakve i slične probleme.

Dokle god su posude za komunalni čvrsti otpad na javnoj površini, dostupni su svakom da u njih i pored njih odlaže sve i svašta.

Tekst pištaljke:

Ovo je strašno, ljudi bacaju sve i svašta, od wc šolje, do evo daske za peglanje, trebao bi grad da stavi video nadzor, svašta bi se snimilo...

Inače na tom igralištu pored su postavili tri korpe za smeće, pa sad nije toliko razbacano svašta, ali oko kontejnera je stvarno užasno, ovi što burlaju po kontejnerima podignu poklopac i tako ostave, pa se širi neugodan miris..

Verujte da je skoro svaki dan ovako!

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.