Komentara: 1
Pregleda: 1165

Potrebni usporivači saobraćaja u ulici Rolana Romena

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
23. jun 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

20.07.2021. - Pištaljka #11096 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

Tehnička regulacija saobraćaja na predmetnoj raskrsnici definisana je Projektom tehničke regulacije saobraćaja na teritoriji Grada Subotice.

Izlaskom na teren utvrđeno je da je postojeća horizontalna i vertikalna signalizacija na kolovozu postavljena u skladu sa projektom.

Povodom zahteva da se postave usporivači saobraćaja na predmetnoj lokaciji Služba za saobraćaj i energetiku smatra da nema osnova za njihovo postavljanje.

Za poštovanje saobraćajnih propisa nadležna je saobraćajna policija.

Tekst pištaljke:

Dobar dan, ulica Rolana Romena je jedna od najdužih ulica u tom delu grada, moj predlog je da se postave dva ili tri ležeća policajca zbog nepropisne i  neprilagodjene brzine većine vozača.Ima puno dece, starijih ljudi, i puno sporednih ulica iz kojih je jako teško izaći bezbedno.Hvala 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.