• Pregleda: 7773

Parkiranje na trotoaru

Navodno, Komunalna policija svakodnevno sankcioniše, pa i uklanja, nepropisno parkirana vozila na gradskim ulicama. Sudeći po belom "autu", danima parkiranog na trotoaru u neposrednoj blizini Gradske kuće, ipak nije tako.. 

30
Nikola [pre 195 dana i 23 časa] Odgovori
Komunalna policija nikako ne radi svoj posao,6 puta sam ih zvao u 4 meseca i još nisu rešili problem. A još veći problem je što nema kome da se podnese žalba na njihov rad.
ČINJENICA [pre 195 dana i 20 časova]
Za praćenje rada više kuđene nego li hvaljene Komunalne policije nadležan je nadzorni odbor. Ali, slaba vajda od obraćanja, budući da je jedan od članova (barem je bio) bivši načelnik, za vreme čijeg šefovanja stanje ni za jotu nije bilo bolje od sadašnjeg. Niti će, sve dok metla ne počne da čisti. I to po mogućstvu stranom nasuprot sirka.
Milan [pre 193 dana i 21 čas]
Pošaljite im mejl na koji moraju odgovoriti.
Miljenko [pre 195 dana i 23 časa] Odgovori
Tako je, samo ovakve stvari objavljujte u medije što više, pa ćemo videti da li će i posle smeti ovako bahato parkirati
Pera [pre 195 dana i 22 časa] Odgovori
Sramotna sluzba , kako ljude nije sramota da rade za takvu sluzbu.Mi smo dno dna!
šta reći [pre 194 dana i 22 časa]
Nisu oni krivi što su ovakvi stoka neopevana,što nemaju srama,stida,obraza i časti.Nije samo ovaj sa džipom,90% stanovništa se nepropisno parkira.Velika većina prekršaja u saobraćaju može da se podvede pod "slučajno se desilo" ali nepropisno parkiranje je BEZOBRAZNO NAMERAN PREKRŠAJ.Dakle poštovani policajci,umesto merenja brzine u gradu,kažnjavajte ove imbecile i kada se naplaćaju kazni za ovo i sporije će voziti jer će se bojati kazne.
Jolža Keramičar [pre 195 dana i 19 časova] Odgovori
Šta oćeš ti? Bio sam samo dvi minute kupit malom patike da mu ne prokišnjavaje jer su stare..
Šanjika_Ferencvaroš [pre 195 dana i 19 časova] Odgovori
Kinez došo ko Toleta miševi :)
Milan024 [pre 195 dana i 19 časova] Odgovori
Sto bahatije, to smo Belize “Zlatno doba”!
Vetropir [pre 195 dana i 14 časova] Odgovori
Ja nisam tamo nikad prošao da nema parkirana bar tri automobila.
Tahara [pre 195 dana i 12 časova] Odgovori
Ako je za to zaduzena komunalna policija, ne vidim zasto ne bi dobio otkaz za ne izvrsavanje svoje radne obaveze? Za mene je to kako mi se cini veom jednostavno i to radno mesto bi bilo brzo popunjeno posto ima puno ljudi koji bi to bolje radili.
Šanjika_Ferencvaroš [pre 195 dana i 12 časova] Odgovori
Otiso po langoš mekike
Miljenko [pre 195 dana i 4 časa] Odgovori
Problem bi se delimično rešio izgradnjom zatvorenih parking mesta na sprat.Ali će kod nas uvek,na žalost,biti onih što po svaku cenu izbegavaju da plate parking.Mada za to vreme potroše više novca za jutarnju kafu,i čašćenje u lokalu.A kada dobije tu doplatnu kartu od 899din.Juri i vređa radnika parkinga.Situaciju sam juče posmatrao sa nevericom i gledajući scenu sam se ja ostao postiđen,jer dotični gospodin vozi poprilično skup automobil.E dokle nama bude takve gospode,biće nam i haos u gradu!
JOKER [pre 195 dana i 1 čas] Odgovori
Ima tu jos dovoljno mesta za pesake. Morate da budete veoma debeli ako tu niste mogli da prodete peske. Ima policija vece probleme nego da se bavi sa ovakvim glupostima. Da se ne lazemo, auto je verovatno bolji od vaseg, pa to Vam smeta najvise. Pozdrav
ČINJENICA [pre 193 dana i 2 časa]
Odlukom o komunalnom redu precizirano je kojim, kako smatrate, "gupostima" se bavi (Komunalna) policija, kao i način njihovog rešavanja. Pedmetni i slični prekršaji navedeni su u članu 12. tačka 1. i 2. Odluke o komunalnom redu, a postupanje komunalnih policajaca, u čijoj je to nadležnosti, u članu 114. tačka 1. i 2. Da li je tako ili ne,, klik "mišem" i samo Vi se kaže. U suprotnom, nikakav Yoker Vam ne može pomoći.
šta reći... [pre 191 dan i 19 časova]
Joker...koji si ti imbecil,imaš li ogledalo kod kuće,pogledaj se i malo postidi neće ti škoditi...
Snoop Dogg [pre 187 dana i 5 časova]
To je cinjenica ovde, tačno! smeta njima sve!
Probably nije bilo mesto na parkingu kao obicno.
I ja bih parkirao isto tako, svaka cast.
Bas je lep auto.
broj komunalne [pre 195 dana i 36 minuta] Odgovori
Telefon komunalne policije, za one koji ne znaju je:
024/ 626-988
Kada bi umesto komentara počeli svi da ih zovemo, na 100 poziva na jedan bi se udostojili da izađu i reše makar jedan ovako bahati problem parkiranja. Spavaju, probudimo ih iz učmalosti i nerada.
Snoop Dogg [pre 187 dana i 5 časova]
Meni ovako nešto ne smeta da ti kezem ozbiljno. Neću ja nikoga zvati, covek nije imao mesta na parkingu i resio da parkira gde ima mesta. A Vi svi pljunete sada jer ste nezadovljni sa svojim životom.
milan [pre 194 dana i 22 časa] Odgovori
Ukoliko želimo da živimo u pristojnom gradu i državi, ovakve i slične slučajeve obavezno prijavljivati komunalnoj policiji. I naravno, treba biti uporan i istrajan.
Ja sam ih zvao nebrojeno puta pa su na kraju počeli da uklanjaju/kažnjavaju vozila parkirana na biciklističkim stazama. Komunalna policija i sve ostale službe postoje zbog nas građana, a ne mi zbog njih.
Cane [pre 194 dana i 10 časova] Odgovori
Upravo na ovom mestu sa fotografija na jednoj od žardinjera stoji znak da je parkiranje zabranjeno. Poslednjiih dana ima sve vise isparkiranih auta do žardinjera plus ovo vozilo na trotoaru, biciklisti moraju gore na trotoar da bi prošli, mislim da je stvarno ovo već previše. Sve nešto razmišljam da ja tako svoj auto držim isparkiran po sredini trotoara u užem centru grada gde stanujem da li bi istog sekunda došla komunalna i pauk? Da pokušam i ja?
Magnum [pre 192 dana i 23 časa]
biciklista ne mora na trotoar,već mora da siđe jer je u pešačkoj zoni,raspravlja se kako jedan prekršaj sprečava drugi prekrsaj,strašno...
Mozakss [pre 194 dana i 36 minuta] Odgovori
Drago mi.je sto ste svi koji ste dali komentare kako se kumunalci ophode selektivno zbog parkiranja pojedinaca,odnosno neodnosenja nepropisno parkiranih..ujedno bih i vam.p i svim sugradjanima.poatavio.pitanje..koliko vas nepropisno parkira kod zeleznicke.stanice,gde je zabranjen.parking za sve osim.za radnike zeleznice i one.koji su u zakupu..(carina,policija,ptt i neke taxi sluzbe)a svi ostali od radnika kojekavih sluzbi,bankara,speditera svi se parkiraju iako je za.njih zabranjeno parkiranje,i na zalost komunalna policija.uopste ne reaguje,osim.kad dodje tkr do.verbalnog ili fizickog sukoba vozaca koji se svadjaju oko parking mesta iako pbicno.bude da ni jedan.nema.pravo parkiranja...a parking pored gde se placa svi izbegavaju,jer je preskup..u odnosu na kaznu za,,zabranjeno parkiranje,,
HAJDUK [pre 192 dana i 18 časova]
@ MOZAKSS Da li Vi ikada pročitate ono što ste napisali pre nego pošaljete ? Da li Vama to što ste napisali dobro zvuči , izgleda ? A što se tiče Vašeg komentara koliko sam ja razumeo , po Vama ako se može parkirati kod železničke stanice , moze se nepropisno parkirati i na drugim mestima ? Ajmo lepo sad svi da navodimo primere kršenja zakona , pa da imamo izgovore u budućnosti kada i mi budemo kršili zakone .
Mozakss [pre 191 dan i 20 časova]
Replika za Hajduka..
Ako ste polako citali,mogli ste razumeti da sam pohvalio one koji su ukazali na selektivno kaznjavanje i ne rad,a to je u ovom slucaju komunalna policija.a sto se tice parkiranja,odnosno zabrane,oko zeleznocke stanoce i tu sam ukazao na sve vas,tj moguce da je neko.od vas koji ste dali komentar da je parkirao na parkingu ispred zeleznicke stanice,i preko puta tj naspram stadiona,gde je takodje zabranjeno parkiranje za sve,osim za radnike zeleznice.a ispred stanice za sve osim za pomenute u zagradi.
Dakle...ukazao sam na nepravilno parkiranje koje cine vozaci putnickih i teretnih vozila,a komunalna uopste ne cini svpj posao..osim u pomenutom slucaju.nadam se da ste sad razumeli,iako pazljivim.citanjem ste mogli i prvi put...
Gargamel [pre 183 dana i 42 minuta]
@Mozakss:
Ви озбиљно кривите друге што не умеју дешифровати Ваше производе неписмености? Нема ту шта да се полако чита када Ви једноставно нисте писмена особа.
Kraba [pre 193 dana i 23 časa] Odgovori
Kada će komunalna policija da uklanja vozila sa trotoara u Parčetićevoj ulici, preko od Elektrovojvodine na samom početku raskrsnice parkiraju se vozila i sa leve i sa desne strane na trotoaru pored same raskrsnice, tako da ja do moje zgrade mmoram ići kolovozom da bi stigao do moje zgrade. 71 godinu imam, ovde sam oko 4-5 godina nijednom nisam video da interveniše policija. Mada ima znak zabranjeno zaustavljanje i parkiranije i na kolovozu, a takođe i na trotoaru. Pa gospodo ko će biti kriv ako dođe do nezgode? Verovatno pešak po "našim stari pravilima"!
Mile [pre 193 dana i 21 čas] Odgovori
Kako i da rade kad se tamo uglavnom vode na platnom spisku bez da idu u kancelariju?
MMM [pre 192 dana i 14 minuta] Odgovori
A šta ako se opet (ne daj Bože) zapali tamo nešto?
Milan [pre 183 dana i 18 časova] Odgovori
Kazna je 5000,00 ili pet dana zatvora.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.