Komentara: 0
Pregleda: 7032

Koja institucija u Subotici mora da reaguje na prijavu da se ne nose maske u zatvorenom prostoru?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
22. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

23.07.2020. - Pištaljka #9833 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani,

Upravo Krizni štab, koji koliko nam je poznato nema direktan pozivni telefon, saopštio je da nadzor nad primenama mera Naredbe vršiće Gradska uprava Grada Subotice putem Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove.

Prijavu možete izvršiti putem telefona 024/626-943 (Sekretar sekretarijata), 024/626-988 (Komunalna policija, dežurni telefon).

Zaštitne maske su obavezne u svim zatvorenim prostorima, ali i na otvorenom gde nije moguće održati socijalnu distancu od dva metra, poput redova ispred pošta, banaka, pekara, prodavnica i autobuskih stajališta. Međutim, da biste se zaštitili, nije dovoljno da samo imate masku, već i da je pravilno postavite, skinete i odložite nakon upotrebe.

Tekst pištaljke:

Ovih dana uporno pokusavam da saznam koja je inspekcija nadlezna da izađe na prijavu da u radnom zatvorenom prostoru pojedinci odbijaju da nose masku. Neverovatno, ni MUP ni komunalna policija ni sanitarna, nisu znale da li su nadležne. A u Kriznom štabu nema nikoga.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.