Komentara: 3
Pregleda: 4423

Igralište u Dudovoj šumi?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. maj 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

04.05.2020. - Pištaljka #9561 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Na dečijem igralištu u Dudovoj šumi otklonjeni su svi nedostaci na rekvizitima. Zamenjena su sedišta na vrtešci, zamenjena klackalica, popravljen tobogan, popravljen je vozić i klupe. S poštovanjem, Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

Tekst pištaljke:

Dragi sugrađani kako će ovaj novi deo (koji bi trebalo da se napravi na igralištu) opstati kada i ovo što ima malo malo pa bude uništeno...

Evo mi smo danas otišli do igrališta gledam pa vozić je uništen (to je standardno čak i kad ga odnesu i srede šosle par dana bude uništen opet) starije dete krenulo na tobogan. Hajde reko idi sad će i batica. No stigla je gore i zove me "mama vidi ovo" da proveri da li tu ona može uopšte da ide ili da siđe.

Naravno morala je sići jer bi u suprotnom propala na tim daskamo kojima fali greda ispod, neko je tako lepo uzeo i počupao tu gredu ispod dasaka. Konjic je raskliman. Ljuljaške su još čitave jedino. Klackalicu mogu da koriste i vrtešku, ali je i to zrelo za popravku. Ja više stvarno nemam reči da li naša deca ne zaslužuju mesto za igru kakve osobe dođu tu i uništavaju ta igrališta tako. Čemu to? Je li to neki vid zabave? Nije mi jasno stvarno i mi smo noću znali da sedimo na igralištima i penjemo se u kućice gore klackamo se ako su bolje klackalice, ali nikada nam nije palo na pamet da uništimo bilo šta. Ovo je užas.

Povezana vest
Povezana pištaljka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.