Komentara: 2
Pregleda: 883

Dudova šuma i dalje u haosu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
17. maj 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

17.05.2020. - Pištaljka #9611 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, JКP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „ Zelenilo“, park u Dudovoj šumi održava prema usvojenom Programu održavanja javnih zelenih površina na teritoriji Grada Subotice, i to tako da se centrali deo parka kosi dva puta mesečno, a šumski deo tri puta godišnje. U prilogu se nalaze fotografije koje ilustruju urađeni posao. S poštovanjem, JКP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica

Tekst pištaljke:

Da li je neko primetio da je Dudova šuma u haosu? Ja ne pamtim da je ikada bilo više ljudi u njoj, i to je stvarno super, ali ako je JEDINI pravi park u gradu da li treba da izgleda onako bedno, zaraslo i zapušteno. Okošeno je 30%, tj. samo centralni deo (i to se održava).
Direktora ili koga već poslati na poslovno putovanje da obiđe neke druge gradske parkove, ne treba daleko da ide, Novi Sad ili Segedin su dovoljni. Ili neka traži pomoć od Park Palića oni su za primer.
Jedan gazebo koji je uvek prljav ili zauzet, pa ko pre devojci, a od tinejdžera jedva da neka porodica stigne do njega.
Jezero je skoro isušeno a jadne ribice u njemu su na ivici da pocrkaju. Tu su se potrošili silni naši novci i treba da se održava. U parku za pse još nema svetla, ali valjda ni ne treba? 
Ovo bi trebalo da bude prioritet zajedno sa ostalim parkovima u narednim mesecima kada nam je već putovanje onemogućeno. Možda da vas odmah i podsetim da na vreme prskate komarce, jer samo što nisu, a ne kao prošle godine kada smo se napatili sa njima.
Hvala

 

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.