Komentara: 2
Pregleda: 2217

Bačeni leševi životinja u Kelebijskoj šumi

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
11. januar 2021.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Molim nadležne da urade svoj posao i nađu način da kazne ljude koji vrlo smišljeno bacaju smeće i leševe životinja u Kelebijsku šumu! Da li je moguće da se oglušavate na apele građana i stanovnika Kelebije sve ove godine?!

Da je šuma prepuštena, a kategorisana je kao Nacionalni park i predeo izuzetnih odlika, bahatim pojedincima koji smatraju da je prljanje i zagađenje okoline stil života?! Svuda po šumi je smeće, na svakom koraku, na stazi zdravlja, po drveću... Kakvi smo to ljudi? 

Molim gradske vlasti, molim preduzeće Ludaš, šumsku službu, inspektorat za zaštitu životne sredine, komunalni inspektorat, sve koji su zaduženi za rešavanje problema - krenite u rešavanje ovog ogromnog užasa!

Hvala unapred 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.