Komentara: 0
Pregleda: 280

Seminar: Unapredi se u komunikaciji

30. mart 2024. u 13:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar Više detalja

SVI UČESNICI KOJI ZAVRŠE SEMINAR DOBIJAJU SERTIFIKAT

Nakon prvom seminara Unapredi se u komunikaciji koji je 95% polaznika ocenilo čistom peticom pred nama je drugi dvodnevni seminar na kojem će se obraditi teme:

1. Emocionalna inteligencija u komunikaciji

2. Veštine uticaja u komunikaciji

Više informacija:

Sve više ljudi postaje svesno da je u vremenu u kojem živimo sposobnost upravljanja sobom i kreiranja kvalitetnih međuljudskih odnosa (a to podrazumeva naše veštine komunikacije, pregovaranja i uticaja na druge ljude) zapravo najvažnija za uspeh u poslu ali i u privatnom životu. Stručnjaci su saglasni - emocionalna inteligencija je važnija od koeficijenta inteligencije, kako za postignuća na poslovnom tako i privatnom planu. Na ovom seminaru naučićete kako da prepoznate i kontrolišete svoje emocije i kako da utičete na svoje sagovornike na ispravan i dokazano efikasan način.

Seminar se održava u našim prostorijama u sklopu Regionalnog startap centra. Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen. 

Prijava i dodatne informacije putem Vibera na 0691071959 ili putem mejl adrese info@unapredise.rs

Seminar: Unapredi se u komunikaciji
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.