Komentara: 0
Pregleda: 376

Radionice kreativnog preduzetništva

29. januar 2022. u 10:00 časova
Subotica Više detalja

Svaki pojedinac može biti važan činilac u procesu pokretanja društvenih promena. 

Dvodnevna radionica kreativnog preduzetništva namenjena je onima koji imaju iskustva u kulturno-umetničkom radu, organizaciji, pokretanju inicijativa ali i onima koji bi želeli da o tome nešto više saznaju. Radionice će se održati u petak 28. januara od 17 do 19 časova i u subotu29. januara od 10 do 14 časova u prostorijama Centra za savremenu kulturu i umetnost, Subotica (Bose Milićević 1. preko puta Železničke stanice).

Radionice vodi Dina Rakin iz Beograda, direktorka Koalicije za razvoj solidarne ekonomije koja će tokom dvodnevnog rada učesnicima približiti principe socijalnog preduzetništva, predstaviti primere dobrih praksi ali i moderirati proces povezivanja  pojedinaca koji su zainteresovani za implementaciju kulturnih projekata i izgradnju boljih kulturnih prilika u Subotici.

 

Za sva dodatna pitanja pišite nam na adresu klarairosa@gmail.com. Učešće je besplatno.

 

Radionice se realizuju u okviru projekta UG “Klara i Rosa” i Centar za savremenu kulturu i umetnost u okviru programa „Centar za savremenu kulturu i umetnost kao pokretač društvene promene“. Projekat je podržan od strane Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić, Grupe 484 i Evropske unije.

#EUzaTEBE

Radionice kreativnog preduzetništva
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.