Komentara: 0
Pregleda: 304

Accelerate Serbia događaj

29. februar 2024. u 13:30 časova
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" Više detalja

U četvrtak 29. februara od 13:30 časova u Fondaciji Danilo Kiš održaće se Accelerate Serbia događaj ,koji prvi put u našem gradu realizuje AIESEC organizacija.

 

AIESEC je najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, koja posluje u preko 100 zemalja i ima za cilj podsticanje liderstva kod mladih kroz članstvo, ali i razne programe praksi.

 

U okviru departmana za dolazeće stručne prakse, mladi ljudi iz inostranstva su ove godine imali prvi put priliku da se lično i profesionalno razvijaju u subotičkim kompanijama posle više od 10 godina. Oni u Subotici borave u periodu od 6 ili 8 nedelja. 

 

Kompanije koje su ove zime pružile priliku za razvoj praktikantima su Ametek i Posh 33, a na samom događaju ćete moći da čujete više o njihovom iskustvu, ali i prilikama koje se nude mladim ljudima u okviru panel diskusije u kojoj će predstavnici kompanija učestvovati, ali i na networking delu gde će posetioci događaja moći da se raspitaju o prilikama u ovim kompanijama. Osim toga i praktikanti iz inostranstva će podeliti svoja iskustva iz kompanija. 

 

Pozivamo sve mlade sugrađane između 18 do 30 godina da nam se pridruže na događaju i upoznaju se sa kompanijama i našim praktikantima. 

 

Sve što je potrebno da uradite da bi ste prisustvovali događaju je da ispunite sledeću prijavnu formu:

docs.google.com/forms/d/e … 6-OLKV-B3ST0Z1VA/viewform

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Accelerate Serbia događaj
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.