Komentara: 0
Pregleda: 779

Besplatno predavanje: Fali ti jedan papir – sve što ste hteli da znate o knjigovodstvu

27. oktobar 2021. u 18:00 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Najava predavanja i edukativnih radionica Regionalnog inovacionog startap centra Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Besplatno predavanje: Fali ti jedan papir – sve što ste hteli da znate o knjigovodstvu

Sreda, 27.10.2021. sa početkom u 18 časova
Predavač: Milan Trbojević, poreski savetnik i knjigovođa

O predavaču:

Milan Trbojević je poreski savetnik, sajber knjigovođa i pronalazač leka za birokratiju. U svom radu specijalizovao se za tehnološke (IT) firme. Osnivač je i vlasnik (sajber) knjigovodstva Knjiški moljac, pokretač je bloga FT1P i kreator društvene igre sa istim imenom kao i digitalnog servisa Poreski alarm.

Među prvima na srpskom internetu se bavio demistifikovanjem poreskih zakona i obaveza. Pruža i besplatne poreske savete putem FT1P bloga i YouTube kanala, a na Instagramu i Fejsbuku je okupio oko sebe veliku zajednicu. Kao poreski savetnik pomaže preduzetnicima da izaberu najpovoljniji poreski oblik za sebe. Angažovan je kao poreski savetnik za IT delatnost u ICT hub-u gde pomaže preduzetnicima u prevazilaženju birokratskih prepreka.

Njegova knjigovodstvena agencija Knjiški moljac pruža knjigovodstvene usluge, poreska savetovanja, usluge otvaranja i zatvaranja firmi. Do sada su radili sa preko 300 firmi različitog oblika i različitih delantosti, a sa mnogima rade i danas, mada se iz dana u dan sve više specijalizuju za startap firme i IT preduzetnike, jer su mnogima pomogli u pronalaženju modela poslovanja u Srbiji.

Kako da se prijavite za besplatno predavanje?

Predavanje se održava u sredu, 27.10.2021. sa početkom u 18 časova na adresi Adolfa Singera 12, a prijaviti se možete putem mejl adrese: risc.efsu@gmail.com ili sms porukom na broj: 064/24-03-609

Besplatno predavanje: Fali ti jedan papir – sve što ste hteli da znate o knjigovodstvu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.