Seminar: Promena paradigme zdravlja

Hotel Galleria

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na seminar "PROMENA PARADIGME ZDRAVLJA", koji će se održati u nedelju, 24. februara od 10 do 16 časova, u Hotelu Galleria u Subotici.

O SEMINARU: 

Celodnevni, interaktivni seminar "Promena Paradigme Zdravlja" dizajniran Zdravlja" dizajniran je i osmišljen da bude ne samo edukativna već i praktična, transformativna, strateška i motivaciona prekretnica u dosadašnjem načinu ophođenja prema sebi, životu, vremenu i prostoru u kome živimo.

Seminar je namenjen onima koji imaju zdravstveni problem bilo koje vrste, a pod tim podrazumevamo problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou.

Problemu pristupamo tako što ga:

  • Osvestimo i prihvatamo
    Suočite se sa uzrokom svog problema, jer je on dublji nego fizički manifestovani zdravstveni problem.
  • Definišemo
    Tokom seminara bavćemo se dijagnozom uzroka iz ugla klasične medicine i alternativne medicine koja podrazumeva  energetsku psihoterapiju (bioenergija, meridijani i čakre).
  • Rešimo
    Izabraćemo odgovarajći alat koji konkretno vama  može koristiti da promenite postojeće stanje. Radićemo na instalaciji novog programa, obrasca za izlaz iz problema i promeni pravca kretanja u smeru zdravlja.

Velike celine na koje ćemo se fokusirati i raditi ma njima u toku seminara su:

• Disanje- pravilno disanje, tehnike disanja i disanje kao metoda samoisceljenja.
• San i spavanje - važnost i benefiti kvalitetnog sna, načini da se uspostavi pravilan ciklus budnosti i spavanja, metode uspavljivanja.
• Voda- tehnike rada sa vodom, informacije u vodi, memorija vode, metode samoisceljenja vodom.
• Hrana- promena odnosa prema hrani, kvalitet namirnica, regulacija telesne težine, odgovarajuća dijeta.
• Fizička aktivnost- redovna fizička aktivnost i kako je usvojiti, primena i odnos prema vežbanju, benefiti redovne fizičke aktivnosti, predlozi o vrstama treninga u odnosu na životnu dob i spremnost.
• Uverenja- otrkivanje pogrešnih uverenja i promena istih; postavljanje novih uverenja i ciljeva. Testiranje.
• Emocije- kako svesno uticati na emocije, kontrola i transformacija negativnih emotivnih stanja; spoljašnji uticaji na emotivna stanja i zaštita od istih.
• Energija- podizanje energetskog nivoa, energetski centri u teluaura.
• Akcija i reakcija- svesno usmerenje ka ostvarivanju željenih ciljeva. Postavljanje dnevnog, mesečnog i godišnjeg cilja/ciljeva.
• Nove navike- postavljanje novih navika u svakodnevnici; dolazak do rezultata.

Na pomenute teme se pored mentalnog angažovanja radi i praktično. Kroz sistem vežbi i testova dolazimo do konkretnih rezultata i činjenica već u toku samog seminara! Da biste napravili poželjne izmene u svojoj svakodnevnici, morate da imate jasnu predstavu o svom trenutnom stanju i poziciji.

Vi ste tvorci svog tela i svoje životne priće. Šta ste kretno spremni da uičinite po tom pitanju?


ORGANIZATORI: 

Mona Maličević,
doktor medicine

Mona Maličević je 2016. godine završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu i nastavila postdiplomske Specijalističke akademske studije iz oblasti Mikroskopija i ćelijska biologija. Danas je u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu jer radi za drugi najveći medicinski sistem na svetu u koji spada Acibadem medicinski sistem. Mona je pored toga predavač i organizator seminara na kojima objedinjuje znanja iz konvencionalne i alternativne medicine jer veruje da se svakom zdravstvenom problemu treba pristupiti na holistiki način. Njena vizija je transformacija postojećeg pristupa bolestima i zdravlju, a misija je podstaknuti i ohrabriti ljude na promenu koja im donosi radost i izobilje.

Sanja Saliković,
astro-terapeut, praktikant energetske psihologije i Bahovih cvetnih esencija

Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Joanes Kepler u Beogradu. U svoju praksu u radu sa klijentima uvela je Vedsko znanje, Sanskrit, Mehaniku Svesti i Joga vežbe.Još 1966. godine upisala je Školu Prirodnog Zakona, a svoje usavršavanje nastavlja pohađanjem Energetske psihologije i Astro-hilinga. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina, 10 godina organizuje Astrološke radionice i retreat programe u Subotici. Danas je student Intuitive and Success Coaching programa dr Lee Imširagić.

PRIJAVLJIVANJE

Mesta za učešće na seminaru su ograničena zbog praktičnog dela programa.

Da biste obezbedili svoje mesto potrebno je da se registrujete putem mail-a na adresu  i izvršite uplatu kotizacije. Cena kotizacije iznosi 4.800,00 rsd.

Uplata kotizacije vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, na broj računa Unicredit Banke : 170001026488600011 

0
Lea [pre 91 dan i 9 časova] Odgovori
Jedva cekamo! Nadamo se da cete nastaviti sa ovako kvalitetnim temama I sadrzajnim seminarima I u buduce:) Subotici nedostaje to
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.