Komentara: 0
Pregleda: 190

ZOOMiraj svoje veštine: Medijska pismenost

23. septembar 2020. u 18:00 časova
Online (internet) Više detalja

Pozivamo sve mlade da učestvuju u onlajn interaktivnoj soft skills radionici na temu: “Medijska pismenost”, koja će biti održana u sredu, 23. septembra 2020. godine, sa početkom u 18 časova, preko aplikacije “Zoom”. Organizator radionica je Fondacija “Danilo Kiš”. Učešće je besplatno.

Danas smo okruženi velikim brojem informacija iz različitih vrsta medija. Međutim veliki broj tih informacija dolazi iz neproverenih izvora i često nije tačan. Veliki broj mladih danas nije dovoljno upoznat sa time kako da prepozna lažnu vest, fotografiju ili izvor. Ukoliko to ne prepoznaju na vreme, mladi često mogu da budu pogrešno informisani i da im to napravi mnogo više štete nego koristi.

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

- da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

- da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 22. septembra 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 10-tak minuta pre radionice.

ZOOMiraj svoje veštine: Medijska pismenost
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.