The Frajle

HKC "Bunjevačko kolo"
Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča udružile su svoje očaravajuće vokale, dve akustične gitare, očigledno izvrstan ukus za kostimografiju i napravile najzanimljiviji muzički performans na aktuelnoj sceni. The Frajle su ženski akustički sastav iz Novog Sada. Od leta 2009. godine četiri članice benda su odlučile da ujedine snage, svoje neverovatne vokale i muzičke talente, što ih je za manje od godinu dana dovelo do neverovatnog uspeha Cena ulaznice 500din, karte u pretprodaji u HKC "Bunjevačko kolo"

Najavili prisustvo: 11 Dolazim!
2
Hejterka21 [pre 2963 dana i 1 čas] Odgovori
Da li karte mogu da se kupe ranije ili se kupuju na ulazu? I koliko kosta karta?
margita [pre 2958 dana i 17 časova] Odgovori
Koncert je bio ODLICAN!!! Svaka cast devojkama :) iz The Frajle.
Mada je publika maksimalono uživala u pesmama ovih zaista lepih, veselih i talentovanih devojaka iz Novog Sada, koje znaju napraviti odličan štimung sa dobro odabranim i izvedenim pesmama, smatram da sledeći put kada budu Frajle u Subotici nastupale, organizator im treba obezbediti ambijent sa boljim osvetljenjem (reflektorima), lepšom pozadinom (svetlo braun zavese sa okačenih 5-6 ženskih haljina, su delovale dosta bez ukusa) , a za posetioce koncerta, treba obezbediti ne samo stolice za sedenje, već i mesto za djuskanje radi kompletnijeg užitka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.