Wave Projects Subotica - besplatan kurs engleskog jezika

Baptistička crkva
Više detalja

Wave Projects Subotica najavljuje besplatan dvonedeljni intenzivni kurs engleskog jezika, koji će se održati u Subotici, od 21. septembra do 5. oktobra 2019. godine.

Prvi put kurs je u Subotici održan 2009. godine, pa će tako neki od naših sugrađana koji su i ranije bili polaznici, imati priliku učiti i družiti se sa našim volonterima, a naravno očekujemo i nove polaznike koji prvi put dolaze na kurs.

Nivo trenutnog znanja engleskog jezika nije uslov za pohađanje kursa, pošto su polaznici podeljeni u 5 nivoa znanja – od početnog (Basic) do B2 nivoa.

Inicijalno testiranje znanja polaznika održaće se 21. septembra, nakon čega će polaznici biti raspoređeni u odgovarajuće grupe. Časovi se održavaju u popodnevnim satima, prema rasporedu o kome će polaznici biti blagovremeno obavešteni. Sve aktivnosti dešavaju se u prostorijama Baptističke crkve u Subotici, Doža Đerđa 2.

Ukoliko zbog obaveza niste u mogućnosti da pohađate intenzivni kurs u trajanju od 2 nedelje, prilika je ovo da se prijavite za pohađanje nedeljnih časova koje će se organizovati za većinu grupa nakon intenzivnog kursa, sa 1 časom nedeljno.

Prijave se primaju do 18. septembra. Nakon popune predviđenog broja polaznika, možete biti evidentirani samo na listu čekanja. 

Za dodatne informacije i/ili prijavu možete se javiti:
- putem maila: - FB WaveProjectsSerbia
- telefon/Viber 062/ 1 789 025
- WhatsApp 064/ 436 42 74

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.