Meet up: Kako NLP može pomoći u poslovnoj komunikaciji?

Infostud Hub

U Subotici će u četvrtak, 21. marta, od 18 časova biti održan meetup na temu ‚‚Kako vam NLP može pomoći u poslovnoj komunikaciji?”.

Meetup je namenjen onima koji žele da se bolje upoznaju sa najpoznatijim komunikacionim modelom na svetu, pošto će biti predstavljeni neki od konkretnih NLP alata i načini primene NLP-a u segmentu IT-ja.

NLP (NeuroLingvističko Programiranje) je najpoznatiji svetski komunikacioni model, nastao još sedamdesetih godina prošlog veka u Americi, koji pretežno izučava načine samomotivacije i postizanja cilja, ali i uspeh u komunikaciji sa drugim ljudima čime pruža fenomenalne rezultate u radu na razvoju mnogih projekata.

Kako NLP može da pomogne?
Učesnici će:

naučiti da procene i razumeju sagovornika
unaprediti svoju komunikaciju
shvatiti šta zaista žele
osloboditi svoju kreativnost
raditi na svojim ciljevima
O predavaču
Josip Bošnjaković je NLP Master trener koji poslednjih 15 godina radi na razvoju pojedinaca i timova kroz različite metodologije i pristupe.

Prijave
Događaj je zakazan za 21. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno uz prijavu putem ovog linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVFy2MT-DVxEIpswzVmR4F4cvtGAPAZel1lv_zXXAvWF0d2A/viewform

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.