Komentara: 0
Pregleda: 193

Hor savremene muzike Fondacije "Danilo Kiš"

21. mart 2019. 19:30 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Omladinskom klubu “Skladište“ četvrtkom i subotom održavaju se časovi Hora savremene muzike Fondacije "Danilo Kiš"

Na repertoaru Hora savremene muzike su predviđena dela savremenih kompozitora i muzičkih stvaralaca, kao i poznate kompozicije pop, rok, etno, džez i ozbiljne muzike obrađene na nov način. Dobrodošli su svi mladi koji gaje ljubav prema muzici.

Hor vodi Ružica Inić, operska pevačica i nastavnica muzičke kulture.

Prijave na mejl: office@danilokis.rs

Učešće je besplatno.

Ružica Inić, sopran, Muzičku akademiju je završila u Beogradu, gde je duži period radila kao profesor pevanja u Muzičkoj školi “Davorin Jenko” i kao koncertni pevač.

Njen repertoar obuhvata period od muzike starih majstora do savremenih autora. Istakla se i izvođenjima dela kompozitora Astora Pjacole, a naročito je zainteresovana za multimedijalnu umetnost. Iza sebe ima veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu, među kojima bismo istakli operu “Madlenijanum”, učešće u multimedijalom projektu “Lifkoptikum”, te saradnju sa pozorištima. Iza sebe ima bogatu koncertnu karijeru.

Hor savremene muzike Fondacije "Danilo Kiš"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.