Komentara: 0
Pregleda: 346

Predavanje - Sa emocijama na Ti

21. decembar 2023. u 19:00 časova
UG "Klara i Rosa" Više detalja

Pridružite nam se u četvrtak, 21. decembra u 19:00h u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15). Sa zadovoljstvom vas pozivamo na nezaboravno veče posvećeno upoznavanju sa svetom emocija – putovanje koje će vas inspirisati, obogatiti i pružiti vam ključne alate za upravljanje emocijama.
.
Predavač za predstojeći događaj je Marina Parežanin, diplomirani pedagog sa značajnim iskustvom u radu s mladima koji se suočavaju s različitim izazovima u ponašanju. Od 2014. godine, Marina radi na poslovima koji, osim savetodavnog rada obuhvataju i kreiranje i sprovođenje programa za mlade.
.
Njeno predavanje će istražiti ključne veštine za upravljanje emocijama i otkrivanje puta ka emocionalnom rastu.
.
Očekuje vas jedinstveno predavanje koje će istražiti važnost razumevanja i upravljanja emocijama u današnjem dinamičnom svetu. Ne propustite priliku da saznate kako postići balans i izgraditi emocionalnu stabilnost.
.
Ovo predavanje nije samo prilika za učenje već će vas inspirisati da otkrijete potencijal koji leži unutar vas. Ulaz je besplatan, a iskustvo koje vas čeka je neprocenjivo.
.

Predavanje - Sa emocijama na Ti
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.