Komentara: 0
Pregleda: 194

Dramska radionica za decu

20. novembar 2019. 18:00 časova
Subotica Više detalja

Dramska radionica za decu uzrasta od 5 do 10 godina
U toku je ciklus radionica koje su orijentisane na uspostavljanje prijatne atmosfere u kojoj se neguju poverenje i sloboda, podstiče slobodna dečija igra, stvaraju priče i umetnički materijal oslanjajući se na sopstvene (dečje) ideje, misli i osećanja uz razvijanje pokreta, govora, glasa, logike, imaginacije. Kreativne radionice su mesto gde se deca podstiču na kreativnost i maštu uz promociju ideje da ne postoji jedno tačno rešenje, gde se neguje grupa u kojoj su svi članovi jednaki, radi na jačanju individualnog samopouzdanja i stavlja akcenat na proces učenja i otkivanja a ne na rezultat.
Program radionica promoviše ideju da su sva deca ,,talentovana,, za glumu to jest igru, te podstiče i one povučenije i introvertnije članove da se opuste, budu autentični i prepuste igri do samozaborava.
Radionice se održavaju u prostoru Produženog boravka ,,Mali talenti,, (Petra Drapšina 7) a vodi ih glumica Gordana Vukov Ciganjik.
Više informacija možete dobiti putem telefona 064 316 0872.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.