Komentara: 0
Pregleda: 281

Radionica ličnog razvoja

20. januar 2020. u 20:00 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Niste sigurni u svoje planove i želje? Želite jasno da stojite iza svojih ciljeva i odluka? Pridružite se radionicama ID tima jer svet pripada onima koji kažu ŽELIM i MOGU.

Na ovim opuštajućim druženjima imaćete priliku da spoznate sebe, prodrete u svoja uverenja, očekivanja, prepoznate svoje sklonosti i mogućnosti i krenete putem uspeha. Radionice će vas učiti asertivnoj komunikaciji, organizovanju ciljeva i znatno pomoći pri Vašoj odluci čime ćete se baviti u svom životu. U svemu, podršku će Vam pružiti NLP praktikant. Prisustvo na radionicama je obavezno i važno je pratiti kontinuitet istih.

Teme radionica:
Kojim jezikom govoriš?
Bilo kuda, mape svuda!
Sličan se sličnom raduje!
U šta god verovali.......u pravu ste!
Možeš, samo ako hoćeš!
Ko je upalio svetlo?
Kako zračiš - tako privlačiš!
Kakav sam ja sebi car!
Zakucavanje
Sreća i druge važne stvari!

Radionice ličnog razvoja se organizuju svakog ponedeljka u trajanju od dva sata u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije “DANILO KIŠ”. Koncept je sačinjen od 12 radionica raspoređenih u tri meseca. Radionice vodi Izabela Zeković, NLP praktikant.

Ovaj ciklus radionica namenjen je srednjoškolcima (15-18 godina).

Učešće na radionicama je besplatno.

Prijave slati do 20.01.2020. godine na mejl: office@danilokis.rs, ili se javiti putem telefona na broj: 024/523-566, ili putem poruke na Facebook stranici Fondacije: https://www.facebook.com/fondacija.danilokis/

Prva radionica će biti održana u ponedeljak 20. januara, u 20 časova u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „DANILO KIŠ“ .

Radionica ličnog razvoja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.