Komentara: 0
Pregleda: 869

Zagrebačka filharmonija susreće Charlieja Chaplina

19. septembar 2020. u 20:00 časova
Subotica

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA NASTUPIMA U SUBOTICI NASTAVLJA EUROPSKI PROJEKT "FILMHARMONIJA"

Nakon Novoga Sada i Iloka u 2019. te Vukovara u lipnju ove godine, Zagrebačka filharmonija u suradnji s Muzičkom omladinom Novoga Sada nastavlja svoj EU projekt Fil(m)harmonija.

Od ove subote 19. do ponedjeljka 21. rujna - u tri večeri na Trgu slobode u Subotici - naš vodeći orkestar priprema tri nezaboravne večeri glazbe i filma s početkom u 20:00 sati.

Izvedbe projekta Fil(m)harmonija dio su EU projekta prekogranične suradnje između Hrvatske i Srbije, a nakon Novoga Sada, Iloka te Vukovara, Subotica je najnovija postaja u njegovoj provedbi.

Na rasporedu sve tri večeri Chaplinovi su kultni filmovi Pasji život i Mališan, a velikim orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će maestro Krešimir Batinić.

Projekt je financiran sredstvima EFRR-a i IPA II fondova Europske unije. U izvedbama, kao gosti Zagrebačke filharmonije, sudjeluju i glazbenici odabrani audicijom Muzičke omladine Novoga Sada.

Nositelji projekta Zagrebačka filharmonija i Muzička omladina Novoga Sada s velikim veseljem ističu suradnju u ovome EU projektu koji su prepoznali kao priznanje, ali i kao obvezu. A brojna publika koja je pratila dosadašnje izvedbe - za koju nema sumnje da će se ponoviti i u Subotici, najbolja je potvrda njegove uspješnosti.

Zagrebačka filharmonija susreće Charlieja Chaplina
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.