Komentara: 0
Pregleda: 85

Otvorena vrata za preduzetnice u Panonregu

18. mart 2024. u 12:00 časova
Otvoreni univerzitet

POZIV  DAN OTVORENIH VRATA ZA PREDUZETNICE

Susret preduzetnica  „Dan otvorenih vrata“, održaće se u ponedeljak, 18. marta 2024. godine sa početkom u 12 časova, na adresi Trg cara Jovana Nenada 15 (zgrada Otvorenog univerziteta),  1. sprat,  sala 212

Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice je standardizovana usluga koja se organizuje u Regionalnim razvojnim agencijama na teritoriji Republike Srbije. Ovi susreti imaju za cilj da predstave rešenje aktuelnih problema poslovanja i pruže priliku da se  da se preduzetnice upoznaju i umreže.

Na osnovu ankete među preduzetnicama izdvojila se tema koja je vezana za značaj uvođenja sistema kvaliteta za poslovanje. Obzirom da se u sve većem broju objavljenih konkursa postavlja uslov za podnosioca prijave da poseduje implementiran sistem kvaliteta ISO 9001 ovu temu smo kadidovali za predstojeći susret sa preduzetnicama.

Stručnjaci iz ove oblasti će predstaviti značaj sertifikacije sistema kvaliteta prema zahtevima industrijskih standarda.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.