Promocija knjige: I ja imam prava

Subotica

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera iz Subotice predstavlja UG  „ Rights 4 All“ i njihovu edukativnu publikaciju  „ I ja imam prava“. Promocija knjige će se održati u PU Mali talenti na adresi Braće Radić 3  u četvrtak, 17. januara sa početkom u 18 časova.

„ I ja imam prava“, edukativna publikacija o dečijim pravima, napisana je po uzoru na Konvenciju UN o pravima deteta. Autorke su Ivona Ninkov, Jovana Vajdić  i Kosa Milićević. Knjiga postoji i u elektronskom formatu, u vidu aplikacije koja se može preuzeti sa App store-a kao i sa Google play store-a.

Ova knjiga može biti interesantna i korisna svima koji su u kontaktu sa decom, roditeljima, vaspitačima, učiteljima i drugim stručnim licima.

Ulaz je slobodan.

Udruženje „ Rights 4 All“ je nepolitička, neprofitna, nevladina organizacija, osnovana 22.10.2017. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Osnovnu misiju organizacije predstavlja zaštita i promocija ljudskih prava.  Udruženje „ Rights 4 All“ je grupa mladih pravnica sa ogromnim entuzijazmom i idejom vodiljom da su zagovornici ljudskih prava najvažniji u postizanju promena, koje se neće realizovati ako se ne zalažemo za poštovanje, promociju i zaštitu ljudskih prava (www.rights4all.rs).

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.