Komentara: 0
Pregleda: 121

4. AngelDreams Expo

16. oktobar 2021. u 09:00 časova
Subotica Više detalja

16.10.2021. - 9:00-13:00h
Cara Lazara 23 – Udruženje „Anahitas”

Anahitas Udruženje i ove godine organizuje Expo za porodice i buduće porodice iz Subotice i šire okoline. Planiran je bogat i raznovrstan program za svaki uzrast kao i pokloni među kojima je auto sedište za najsrećnijeg posetioca.

Ove godine, kao i prošle, događaj će biti održan u prostorijama Udruženja gde će posetioce očekivati 11 izlagača sa svojim proizvodima koje možete probati i kupiti na štandovima. Tokom trajanja Expo-a održaćemo 4 predavanja namenjenih za buduće i novopečene mamice.

Čast otvaranja ovogodišnje manifestacije je pripalo najmlađem uzrastu koji će od 9h umeće i brzinu u puzenju odmeriti na "Puzijadi"   Svaki polaznik će dobiti malu nagradu, a prva tri mesta i posebne poklone.

 Predavanja počinju od 9:30, i to:
na srpskom jeziku:
-9:30 - Telek Teodora - Kako prepoznati da je porođaj počeo?
-10:30 - Slavica Mazalica - Uspešno dojenje-saveti neonatološke sestre
magyar nyelven:
na mađarskom jeziku:
-11:30 - dr Sabo Elvira - Menstruáció és fogamzásgátlás szülés után
-12:30 - Julija Tripiška - Család születik-a szülésélmény lelki szemmel

Zbog ograničenog mesta, PRIJAVA NA PREDAVANJA JE OBAVEZNA 

Od 10:00 na Anahitas štandu šarene- muzičke-zabavne animacije za bebice i malu decu kao i face-painting za klince 

Posetioci će za vreme trajanja manifestacije imati priliku na ulazu da se uključe u radionicu za pravilno postavljanje i korišćenje dečijih auto-sedišta. Od strane stručnih lica, biće prikazivano 2 modela sedišta sa Isofix-om i klasničnim modelom koji se povezuje pojasem, kako bi se roditelji mogli odlučiti koji tip sedišta im najviše odgovarao. Sve ovo će naši Prijatelji Expoa, iz Nissan Auto Marton, prikazati u novom Qashqai porodičnom autu.

Imaćete mogućnost i kupovine auto-sedišta po sajamskim cenama za koje će vam biti Baby Style iz Novog Sada na usluzi da i pomogne u izboru najprikladnijeg za uzrast vašeg deteta.

Ulaz je BESPLATAN

Pokrovitelj događaja: Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje

4. AngelDreams Expo
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.