Komentara: 1
Pregleda: 663

Predavanje: "Kako od sebe i svog proizvoda napraviti brend?"

16. novembar 2022. u 16:30 časova
Biznis inkubator Subotica Više detalja

“Ako imate svoj proizvod ili uslugu koji želite da prodate ili podelite sa drugim ljudima, neuporedivo ćete to lakše postići ako od svog proizvoda ili sebe napravite prepoznatljiv BREND. Na osnovu mog dugogodišnjeg iskustva u radu sa firmama pozivam vas da nam se pridružite na ovom predavanju na kojem ću vam pomoći da sebe i svoj proizvod pretvorite u prepoznatljiv i moćan BREND.” Indira Popadić

Više o predavaču: Indira Popadić poslovni konsultant i mentor, osnivač centra za poslovnu edukaciju i konsalting „CORE INTERNATIONAL“. Doktorirala je na Tehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Uz formalno obrazovanje dugi niz godina edukovala se i usavršavala na ličnom i profesionalnom planu. Poseduje tridesetogodišnje iskustvo u prodaji i preduzetništvu, a pored komercijalnih obavljala je i funkcije mentora i trenera top menadžera. Autor je više menadžerskih alata za unapređenje poslovanja “Uzmite život u svoje ruke – 7 koraka od ideje do realizacije” čiji izdavač trećeg izdanja je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam AP Vojvodine i „Formule uspešne prodaje“. Govornica je na velikom broju poslovnih konferencija u zemlji i regionu. Član je Srpske asocijacije menadžera.

DATUM: 16.11.2022. ( sreda )!

MESTO: KONFERENCIJSKA SALA Poslovnog inkubatora Subotica, Magnetna polja 6.

VREME: 16.30h

PRISTUSTVO JE BESPLATNO, VAŽI ZA SVA ZAINTERESOVANA LICA!

PRIJAVE TRAJU DO : 15.11.2022. (utorak) do 14h

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:
Telefon: 024 544 044
E-mail: office@bis-su.rs
Facebook: @InkubatorSubotica
Instagram: poslovni_inkubator_su

Budite u toku i pratite najnovija dešavanja,

Vaš Poslovni Inkubator Subotica!

Predavanje: "Kako od sebe i svog proizvoda napraviti brend?"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.