Grupa za lični razvoj

Grupa za lični razvoj

Fondacija "Danilo Kiš" u saradnji sa Centrom za lični razvoj “Spektrum” pokreće novi ciklus aktivnosti pod nazivom "Grupa za lični razvoj". Grupu će voditi psihoterapeuti “Spektruma” različitih usmerenja, tako da će i metodologije rada biti drugačije (psihodrama, bajke, geštalt, mindfulness, art terapija, rad sa telom itd).

Grupe za lični razvoj su prisutne širom sveta i predstavljaju popularan način da osobe rade na sebi kada osećaju potrebu za time, tako što će o sebi otkriti nove kvalitete, dobiti podršku za otvorenost, razviti veštine međuljudskih odnosa, podeliti breme koje nose sa sobom… Zasnovane su na principima dobrovoljnosti, poverljivosti i dobronamernosti. Otvorenog su karaktera, što znači da osoba sama odlučuje o tome kada želi da prisustvuje i koliko često želi da učestvuje u procesu.

Predviđeno je da tematika svakog susreta bude drugačija, jer će sastav grupe prilikom svakog susreta biti drugačiji.

Da bi se jedan susret grupe održao, neophodno je da bude minimum 8 prijavljenih učesnika. Grupa je otvorena za punoletne građane, a kontraindikovana je za osobe koje imaju problema sa agresivnošću ili su u psihotičnom šubu.

Učešće u radu grupe je besplatno uz prethodnu prijavu na e-mail adresu: najkasnije do 11. marta 2019. godine. Prvi grupni susret je planiran za subotu, 16. mart 2019. godine sa početkom u 17 sati u prostoriji Fondacije.

NAPOMENA: U radu grupe mogu učestvovati samo prethodno prijavljene osobe!

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.