Komentara: 0
Pregleda: 160

Predavanje: Podcast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje

16. maj 2019. 18:00 časova
Infostud Hub Više detalja

Događaj će biti održan u četvtak, 16. maja, u 18 časova u Startit Centru Subotica.

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su sve teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač, Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem ukoliko ste oni koji su u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podcast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču
Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više projekata kao što su Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji će ove godine biti predstavljen i deo govornika na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijave
Događaj je zakazan za 16. maj u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWorVmZtP_HnquB7eI1-jRqTkCGbtrnyEKvf2tTJnOtNw70Q/viewform

Predavanje: Podcast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.